Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Bounty chocolate bar από σπίτι!

Bounty chocolate bar από σπίτι!

Περιγραφή

Εύκολες μπάρες σοκολάτας με ινδοκάρυδο με τρία μόνο υλικά

Συστατικά

2 κούπες ινδοκάρυδο 1 κούπα ζαχαρούχο γάλα 1 1/2 κουβερτούρα 2 βανιλίνες(προαιρετικά)
Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο με το ινδοκάρυδο και τις βανιλίνες. Το απλώνουμε με μια σπάτουλα σε λαδόχαρτο και φτιάχνουμε ένα ορθογώνιο όπως της φωτογραφίας. Να έχει ύψος 1 εκατοστό. Τυλίγουμε το λαδόχαρτο σαν πακετάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα να παγώσει. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βγάζουμε από το ψυγείο το μίγμα και το κόβουμε σε ορθογώνιες λωρίδες. Πιάνουμε βουτάμε στην κουβερτούρα μία μία μπάρα και τα αραδιάζουμε σε μια επιφάνεια στρωμένη με λαδόχαρτο και στο ψυγείο πάλι να παγώσει η κουβερτούρα. Έτοιμα!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε