Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Brownies

Brownies

Περιγραφή

Αυτό το browny γίνεται πιο αφράτο γιατί έχει μπέικιν

Συστατικά

125 γρ κουβερτούρα 125 γρ βούτυρο 1/3 κούπας κακάο πικρό (κοσκινισμένο) 3/4 κούπας αλεύρι και ένα κουταλάκι μπέικιν (κοσκινισμένα) 1 κούπα ζάχαρη 3 αυγά 2 βανιλίνες Λίγο αλάτι
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο. Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα υλικά και το μιγμα κουβερτούρας βουτύρου αφού έχει γίνει χλιαρό και ανακατεύουμε. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα τετράγωνο ταψάκι 20 εκ. και αδειάζουμε το μίγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε