Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Ζεστή λαχανοσαλάτα-κρασάτη: 280Kcal

Ζεστή λαχανοσαλάτα-κρασάτη: 280Kcal

Περιγραφή

Συστατικά

  • 250γρ. λάχανο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  •  ½ κρεμμύδ
  • -1φλυτζανάκι του καφέ κρασί(κατά προτίμηση λευκό)
  • λευκό πιπέρι-μαύρο πιπέρι και 1 πράσινη πιπεριά
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  1. Κόβουμε το λάχανο και τη πιπεριά σε κομμάτια
  2. Τρίβω το κρεμμύδι και το σκόρδο, το σοτάρω στο λάδι μου, βάζω το λάχανο με τη πιπεριά, σοτάρω ελαφρά και σβήνω με το κρασί. Σε αυτά, βάζω 1 ποτήρι νερό, αλάτι-πιπέρια και το αφήνω να βράσει 10-15 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε