Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ζύμη πίτσας με αλεύρι χωρίς γλουτένη

Ζύμη πίτσας με αλεύρι χωρίς γλουτένη

Περιγραφή

Συστατικά

125 ml νερό χλιαρό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
15 γρ μαγιά νωπή
250 γρ αλεύρι χωρίς γλουτένη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
διάφορα μυρωδικά αν θέλουμε
Βάζουμε σε βαθύ μπωλ το νερό και το ελαιόλαδο και διαλύουμε τη μαγιά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και σιγά σιγά λίγο αλεύρι. Ανακατεύουμε με ένα πηρούνι. Προσθέτουμε το αλάτι και το υπόλοιπο αλέυρι και ζυμώνουμε ελαφρά. Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε 40-50 λεπτά. Παιρνουμε το ζυμαράκι και το απλώνουμε σε ταψάκι για πίτσα οικογενειακού μεγέθους, το οποίο έχουμε λαδώσει. Βάζουμε από πάνω τα υλικά που θέλουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20-25 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε