Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ψωμί με αμύγδαλα και τσία

Ψωμί με αμύγδαλα και τσία

Περιγραφή

Την συνταγή μου την έδωσε συνάδερφος στη δουλειά, αλλά με μία αναζήτησή στο διαδύκτιο διαπίστωσα ότι ανήκει στην Julia Bainbridge..οπότε την αναδημοσιεύω! Είναι από τα πιο εύκολα ψωμιά και γευστικά! Προμηθευτείτε με τσία, σπόρια και ξηρούς καρπούς και δοκιμάστε την!

Συστατικά

1 φλ. ηλιόσπορο 1/2 φλ. λιναρόσπορο σπασμένο 1/2 φλ. αμύγδαλα μισοσπασμενα 1 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης 2 κουταλιές σούπας σπόρους τσία 3 κουταλιές σούπας σκόνη ψύλλιο 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά σούπας σιρόπι σφενδαμου ( εγώ έβαλα αγαύης) 3 κουταλιές λάδι καρύδας 1 1/2 φλ. νερό
Ανακατεύουμε τα στέρεα υλικά και μετά τα υγρά υλικά. Αναμειγνύουμε μαζί και αν χρειαστεί πρόσθετουμε άλλη μια κουταλιά νερό. Βάζουμε το μιγμα σε φόρμα του κέικ μιας χρήσης και αφήνουμε δυο ώρες. Μετά ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αφαιρούμε τη φόρμα και το ψήνουμε σε λαδόκολλα για άλλα 40 λεπτά. Έτοιμο!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε