Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Κοτόπουλο με μπύρα

Κοτόπουλο με μπύρα

Περιγραφή

Πεντανόστιμο κοτόπουλο κατσαρόλας με μπύρα. Ίσως και το πιο εύκολο φαγητό που έχω φτιάξει!

Συστατικά

  • 4 μπούτια κοτόπουλου
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι πάπρικα σκόνη
  • αλάτι
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • λίγο ελαιόλαδο
  1. Πλένουμε τα μπουτάκια και τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πάπρικα και αλείφουμε με τη μουστάρδα.
  2. Σε κατσαρόλα βαθιά προσθέτουμε λίγο λάδι, αφήνουμε να κάψει και σοτάρουμε τα μπουτάκια να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
  3. Σβήνουμε με τη μπύρα, προσθέτουμε και το νερό και χαμηλώνουμε το μάτι.
  4. Σιγομαγειρεύουμε το κοτόπουλό μας μέχρι να μαλακώσει και να καραμελώσει η σαλτσούλα μας.Περίπου μια ώρα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ολόκληρο κοτόπουλο σε μερίδες.

Σας προτείνουμε