Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τυρόπιτα του λεπτού

Τυρόπιτα του λεπτού

Περιγραφή

Μια πιτούλα χωρίς φύλλο, όταν θέλουμε κατι γρήγορο!

Συστατικά

2 φλιτζάνια γάλα 2 κουταλιές γιαούρτι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 φακελάκι μαγιά 2 αυγά 3 φλιτζάνια αλεύρι για ολες τις χρήσεις 250 γρ φέτα σε τρίμματα 100 γρ γραβιέρα τριμμενη
Σε μία μπασίνα διαλύουμε τη μαγιά με το γάλα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε 20 λεπτά να δράσει η μαγιά. Αδειάζουμε τον χυλό σε λαδωμένο ταψάκι. Από πανω στολίζουμε με δεντρολίβανο και βάζουμε κομματάκια βουτύρου από πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Τρώγεται καλύτερα ζεστή που νιώθεις τα τυριά να λιώνουν, αλλά και κρύα τρώγεται μια χαρά!

Σας προτείνουμε