Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τορτίγια ολικής άλεσης

Τορτίγια ολικής άλεσης

Περιγραφή

Εύκολες σπιτικές τορτίγιας ολικής άλεσης

Συστατικά

2 κούπες αλεύρι ολικής 3 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Περίπου μία κούπα ζεστό νερό
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το λάδι, και το αλάτι και σιγα σιγά προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε. Μαζεύουμε σε μπάλα και πατάμε τη ζύμη με τα χέρια μας για ένα δύο λεπτά. Ξαναμαζεύουμε το ζυμαράκι μας σε μπάλα και το βάζουμε σε ενα λαδωμένο μπωλ για 15 λεπτά. Χωρίζουμε σε 8 μπαλάκια και ανοίγουμε 8 φυλλαράκια με τον πλάστη. Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τις πιτούλες από ένα λεπτό την κάθε πλευρά. Έτοιμες!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε