Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!

Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να φτιάξω..νόμιζα πως ήταν τέλειο.  Αλλά όταν δοκίμαζα τα άλλα ,κατάλαβα πόσο χάλια το είχα φτιάξει. Τότε πείσμωσα..γιατί είμαι και πεισματάρα..και…
Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....

Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα στην Αθήνα!!! The seminar project...στο Χαλάνδρι... Ο χώρος;;  Εκπληκτικός ...Το απόλυτο φιλικό περιβάλλον...πάγκους για όλους με υλικά της κάθε συνταγής...ατομική…
Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...

Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
    Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο ιδιοκτήτης του, ο κύριος Ιωσηφίδης Αναστάσιος, 30 χρόνια στο επάγγελμα, με  υποδεχτήκε με πολύ φιλόξενη διάθεση και ήταν πρόθυμος να…

Σας προτείνουμε