Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Λιγκουίνι με λαχανικά

Λιγκουίνι με λαχανικά

Περιγραφή

Μια διαφορετική εκδοχή για ζυμαρικά άκρως καλοκαιρινή!

Συστατικά

  • 1/2 πακέτο λιγκουίνι
  • 1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη ροδέλες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη ροδέλες
  • 3-4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ροδέλες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λωμένη
  • λίγες ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλιά ζ'αχαρη
  • αλάτι,πιπέρι, βασιλικό
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό με μία κουταλιά λάδι, να κρατάνε.Τα στραγγίζουμε και κρατάμε ένα φλιτζάνι από το ζουμί που έβρασαν.
  2. Ετοιμάζουμε σε τηγάνι τη σάλτσα. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά σε ελαιόλαδο για 5 λεπτά και ρίχνουμε την ντομάτα και τη ζάχαρη. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και βάζουμε τις ελιές και το βασιλικό. Προσθέτουμε το ζουμί από τα μακαρόνια και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  3. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
  4. Σερβίρουμε και στολίζουμε με φρέσκο βασιλικό.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε