Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μπισκότα σοκολάτας

Μπισκότα σοκολάτας

Περιγραφή

Μαλακά μπισκότα με κακάο και μαύρη ζάχαρη.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού μαύρη ζάχαρη
  • 200 γρ. μαργαρίνη
  • 3 1/3 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι φαρινάπ
  • 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
  • ½ κουταλάκι αλάτι
  • 1 βανίλια
  • ½ κουταλάκι σόδα
  • 3 κουταλιές σούπας κακάο
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα
  1. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη καλά.
  2. Διαλύουμε στο γάλα τη σόδα και τη βανίλια και προσθέτουμε στο μείγμα συνεχίζοντας το χτύπημα.
  3. Στη συνέχεια ρίχνω σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
  4. Χτυπάμε με το μίξερ και προσθέτουμε το κακάο.
  5. Πλάθω μπαλάκια και τα βάζω σε λαμαρίνα στρωμμένη με λαδόκολλα. Τα πατάω από πάνω με το χέρι γιατί φουσκώνουν. Καλό είναι να αφήσουμε ανάμεσα απόσταση 4 εκατοστών γιατί απλώνουν.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
  7. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα αφαιρούμε από το ταψί.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε