Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τρούφες σοκολάτας

Τρούφες σοκολάτας

Περιγραφή

Τρούφες σοκολάτας με επικάλυψη κακάο που λιώνουν στο στόμα.

Συστατικά

  • 2 κουβερτούρες των 125 γρ
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά μαργαρίνη
  • κακάο για την επικάλυψη
  1. Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα, τη βάζουμε σε ένα μπωλ και ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με την μαργαρίνη.
  2. Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος στην τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα να ομοιγενοποιηθεί το μίγμα.
  3. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσει το μίγμα , έτσι ώστε να μπορούμε να πλάσουμε μπαλάκια.
  4. Πλάθουμε τρουφάκια και τα κυλάμε από το κακάο. Ξαναβάζουμε στο ψυγείο και έτοιμα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Εάν σας αρέσει η πικρή σοκολάτα θα τα λατρέψετε. Αν τα θέλετε πιο γλυκά χρησιμοποιήστε σοκολάτα γάλακτος.

Σας προτείνουμε