Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Λουκανοπιτάκια express

Λουκανοπιτάκια express

Περιγραφή

Νόστιμα λουκανοπιτάκια με σφολιάτα, πανεύκολα και γρήγορα.

Συστατικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου
  • 8 λουκάνικα φραγκφούρτης
  • 1 ασπράδι
  • 1 κρόκο
  • λίγη μουστάρδα προαιρετικά
  • λίγο σουσάμι προαιρετικά
  1. Αφήνουμε το φύλλο σφολιάτας να ξεπαγώσει 2 ώρες και το απλώνουμε στον πάγκο μας.
  2. Το κόβουμε στα 4 και μετά το κάθε κομμάτι σε άλλα 4.
  3. Θα δημιουργηθούν 16 τετράγωνα φυλλαράκια.
  4. Αλείφουμε το καθένα με το ασπράδι. Βάζουμε μισό λουκάνικο στην άκρη του και λίγη μουστάρδα( εάν θέλουμε ) και το τυλίγουμε ρολάκι.
  5. Αλείφουμε με τον κρόκο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  6. Τα στρώνουμε σε λαμαρίνα φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν καλά και να ροδίσουν.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε