Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Πραλίνα φουντουκιού

Πραλίνα φουντουκιού

Περιγραφή

Ονειρεμένη πραλίνα, γεμάτη γεύση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Βάλτε την σε ψωμί, ή κάντε την γέμιση ή επικάλυψη σε τούρτα!.. Όπως και αν τη φάτε. Έστω και σκέτη, θα εντυπωσιαστείτε!... Προσέξτε με την ποσότητα… ΠΑΧΑΙΝΕΙ!!...

Συστατικά

  • 150γρ. κουβερτούρα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 150γρ. φυτική μαργαρίνη
  • 6-8κ.σ. κοσκινισμένο κακάο
  • 1 φλ. αλεσμένα φουντούκια
  1. Σε μπέν μαρί, λιώνω την κουβερτούρα, ρίχνω όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύω καλα.
  2. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε