Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Διπλά σοκολατάκια (ασπρόμαυρα)

Διπλά σοκολατάκια (ασπρόμαυρα)

Περιγραφή

Σοκολατάκια με λευκή και μαύρη σοκολάτα.

Συστατικά

  • 1 κουβερτούρα  (125 γρ)
  • 1/2 κουβερτούρα λευκής σοκολάτας

Οδηγίες

 

  1. Ακολουθούμε τη διαδικασία με τα σοκολατάκια πραλίνας, δηλ. λιώνουμε σε μπεν μαρί τις κουβερτούρες. Πρώτα βάζουμε τη λευκή σοκολάτα και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Εν τω μεταξύ λιώνουμε τη μαύρη σοκολάτα. Σε μισή ώρα περίπου (δοκιμάζουμε πρώτα) η λευκή θα έχει σφίξει, οπότε ρίχνουμε από πάνω τη μαύρη και ξανά στο ψυγείο,
  2. Στο ξεφορμάρισμα θέλει λίγο προσοχή για να μην ξεκολλήσουν οι 2 σοκολάτες.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Ο συνδυασμός των 2 είναι πολύ ωραίος, γιατί η λευκή είναι πολύ γλυκιά και το πάντρεμα με την μαύρη, ισορροπεί τη γεύση.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε