Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Επιδόρπιο γιαουρτιού με βύσσινο

Επιδόρπιο γιαουρτιού με βύσσινο

Περιγραφή

Δροσερό ελαφρύ γλυκάκι με πτι μπερ ολικής, γιαούρτι και γλυκό κουταλιού βύσσινο. Το εμπνεύστηκα το απόγευμα που ήθελα κάτι γλυκό! Απλό, εύκολο και νοστιμότατο!

Συστατικά

  • 6 μπισκότα τύπου πτι μπερ ολικής άλεσης
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
  • 4 κουταλάκια γλυκό κουταλιού βύσσινο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη άχνη προαιρετικά
  1. Σπάμε τα μπισκότα, μοιράζοντάς τα σε δύο ποτηράκια.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη ή σκέτο αν δε χρησιμοποιήσουμε άχνη, και το μοιράζουμε στα ποτήρια.
  3. Περιχύνουμε το κάθε ποτηράκι με 2 κουταλάκια γλυκό βύσσινο.
  4. Και έτοιμο!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να παραλείψουμε την άχνη και να βάλουμε το γιαούρτι κατευθείαν στα ποτήρια χωρίς να το χτυπήσουμε. Σίγουρα όμως θα αποκτήσει πιο απαλή υφή αν το χτυπάσουμε. Εσείς επιλέγετε.

Σας προτείνουμε