Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Η πιο εύκολη lemon pie

Η πιο εύκολη lemon pie

Περιγραφή

Δροσιστική, πεντανόστιμη, οικονομική, γρήγορη και πανεύκολη!

Συστατικά

  • 1 πακέτο πτι μπερ
  • μισό πακέτο βούτυρο
  • 1 και 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
  • 1/3 του φλιτζανιού κορν φλάουρ
  • 2 αυγά
  • 1 και 1/3 του φλιτζανιού νερό
  • 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/3 φλιτζανιού χυμό λεμόνι (περίπου 2 κανονικά λεμόνια)
  1. Βάζετε τα μπισκότα στο μούλτι και λιώνετε το βούτυρο (εγώ το λιώνω στο φούρνο μικροκυμάτων). Βάζετε τα τρίμματα μπισκότου σε ένα πυρέξ μικρό και το βούτυρο, ανακατώνετε και πατάτε καλά με ένα κουτάλι να δημιουργήσετε τον "πάτο" του γλυκού. Βάζετε στο ψυγείο.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζετε το νερό, το κορν φλάουρ, τα αυγά χτυπημένα και την άχνη ζάχαρη. Βάζετε την κατσαρόλα στο μάτι (σε μεσαία θερμοκρασία) και ανακατέβετε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα. Έπειτα ρίχνετε το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού.
  3. Έτοιμη! Την περιχύνετε πάνω απο το μπισκότο, άφηνετε στο ψυγείο να κρυώσει!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Τέλεια... Σας το υπόσχομαι!!!

Σας προτείνουμε