Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Κέικ με τρούφα

Κέικ με τρούφα

Περιγραφή

Ιδανικό για τον απογευματινό καφέ με φίλους

Συστατικά

  • 4-5 αυγά
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 1 μαργαρίνη
  • 3 κούπες αλεύρι
  • 2 βανίλιες
  • 1 μπέικιν
  • ½ κούπα γάλα( και λίγο λιγότερο)
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • τρούφα
  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το μπέικιν.
  2. Αναμιγνύουμε το γάλα με το χυμό πορτοκαλιού.
  3. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και ρίχνω ένα ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
  4. Συνεχίζουμε προσθέτοντας εναλλάξ αλεύρι και χυμό με γάλα.
  5. Τέλος προσθέτουμε λίγη τρούφα και ανακατεύουμε.
  6. Αλείφουμε 2 φόρμες του κέικ μιας χρήσης με μαργαρίνη και λίγο αλεύρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά με μία ώρα στους 160 βαθμούς με αέρα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε