Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Κέικ σοκολάτας ελαφρύ

Κέικ σοκολάτας ελαφρύ

Περιγραφή

Νόστιμο light σοκολατένιο κέικ με λiγότερες θερμίδες από ό,τι τα άλλα κέικ.

Συστατικά

  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 ½ κουταλιές μαργαρίνη
  • 1 ½ φλιτζάνι αλέυρι φαρινάπ
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • 1 αυγό
  • 3 κουταλάκια κακάο πικρό
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος φυτική
  • 1 βανίλια
  • 50 γρ. κουβερτούρα τριμμένη
  1. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε το αυγό συνεχίζοντας το χτύπημα.
  2. Προσθέτουμε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα υλικά, αφήνοντας για το τέλος τα τρίμματα της κουβερτούρας.
  3. Αλείφουμε μια φόρμα ορθογώνια μιας χρήσης και ρίχνουμε το μίγμα μέσα.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά περίπου.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε