Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

ΚΥΔΩΝΙΑ στο φούρνο •‿•*¨ƸӜƷ

ΚΥΔΩΝΙΑ στο φούρνο •‿•*¨ƸӜƷ

Περιγραφή

Μια γρήγορη και πολύ γευστική συνταγή!!

Συστατικά

  • 6 -7 κυδώνια
  • 1/2 κιλό ζάχαρη
  • κόκκινο κρασί
  • γαρύφαλλα
  • κανέλα

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα κυδώνια έτσι ώστε να φύγει το χνούδι τους. Κόβουμε στα τέσσερα τα κυδώνια κ καθαρίζουμε μόνο το εσωτερικό τους, ( βάζουμε τα κυδώνια σε μια λεκάνη με νερό και λεμόνι για να μην μαυρίσουν). Όταν τα καθαρίσουμε όλα, τα βάζουμε στο ταψί μαζί με το κόκκινο κρασί, τα γαρύφαλλα, την κανέλα ( την κανέλα μπορώ να την βάλω και στο τέλος όταν ψηθούν), τη ζάχαρη, κ τα αφήνουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο περίπου 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να δέσει το σιρόπι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Βάζετε τα κυδώνια στο ταψί με την πλάτη προς τα πάνω. Μπορώ μαζί με το κρασί να ρίξω και νερό!

Σας προτείνουμε