Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπισκότα με βρώμη

Μπισκότα με βρώμη

Περιγραφή

Cookies με βρώμη και σοκολάτα υγείας...υπέροχα

Συστατικά

  • 1.5 κούπα αλέυρι φαρινάπ
  • 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
  • 1 κούπα βρώμη
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 κούπα μαύρη ζάχαρη
  • 100 γρ σταγόνες σοκολάτας υγείας
  • 50 γρ σταφίδες ξανθες
  • 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
  • 1/3 κούπας γάλα
  • 100 γρ μαργαρίνη (τη λιώνουμε)
  1. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ τα στέρεα υλικά, τα ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε και τα υγρά, το αυγό, τη μαργαρίνη και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να υγραθεί η ζύμη μας.
  2. Σε μια λαμαρίνα φούρνου βάζουμε λαδόχαρτο και με το κουτάλι παίρνουμε ζύμη και με τη βοήθεια ενός άλλου κουταλιού την αδειάζουμε στο λαδόχαρτο, μπαλίτσα μπαλίτσα. Ας είναι και ανόμοιο το σχήμα, δεν μας πειραζει.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε