Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπράουνι (Brownies)

Μπράουνι (Brownies)

Περιγραφή

Ακαταμάχητο σοκολατένιο υγρό κέικ!

Συστατικά

  • 150 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
  • 180 γρ. μαργαρίνη
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 90 γρ. αλεύρι
  • 180 γρ. καρυδόψιχα
  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
  3. Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στο μίγμα αυγών ζάχαρης.
  4. Προσθέτουμε το αλεύρι με την καρυδόψιχα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  5. Αδειάζουμε το μίγμα σε ταψάκι τετράγωνο 20χ20 στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160-170 βαθμούς για 25 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Η συνταγή είναι του κ. Παρλιάρου. Δοκιμάστε την είναι ανεπανάληπτη.

Σας προτείνουμε