Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σουφλέ σοκολάτας

Σουφλέ σοκολάτας

Περιγραφή

Πεντανόστιμα σουφλέ σοκολάτας με τη σοκολάτα να ρέει από μέσα!

Συστατικά

  • 250 γραμ. κουβερτούρα
  • 150 γραμ. μαλακό αλεύρι
  • 100 γραμ. μαργαρίνη
  • 5 αυγά
  • 250 γραμ. ζάχαρη
  1. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με τη μαργαρίνη. (Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε ένα μικρό κατσαρολάκι μέσα και τοποθετούμε σε αυτό την κουβερτούρα με τη μαργαρίνη)
  2. Αφήνουμε λίγο να χλιαρίνει.
  3. Σε λεκανίτσα χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη και τέλος το αλεύρι.
  4. Προσθέτουμε και το μίγμα κουβερτούρας μαργαρίνης και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να πάρει ωραίο καφετί χρώμα το μίγμα μας.
  5. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε 8 ατομικά φορμάκια και τα γεμίζουμε με το μίγμα μας . Να φτάσουν τα 2/3 της κάθε φόρμας.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
  7. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με μία μπάλα παγωτό βανίλια.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Η συνταγή είναι από την εκπομπή νηστικό αρκούδι.

Σας προτείνουμε