Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Σπιτική μπουγάτσα

Σπιτική μπουγάτσα

Περιγραφή

Εύκολη μπουγάτσα με κρέμα για τα κυριακάτικα, κι όχι μόνο, πρωινά

Συστατικά

  •  φύλλα σφολιάτας
  • 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα γάλα
  • 3 κούπες νερό
  1. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το γάλα, τη ζάχαρη και το νερό σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει το μείγμα.
  2. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε τη σφολιάτα, ρίχνουμε την κρέμα, από πάνω το άλλο φύλλο, χαράζουμε σε κομματάκια και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  3. Αφού κρυώσει λίγο, ρίχνουμε άχνη ζάχαρη και κανέλα.
  4. Καλή όρεξη

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε