Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τρουφάκια καρότου

Τρουφάκια καρότου

Περιγραφή

Τρουφάκια με καρότο και ινδοκάρυδο. Κάντε τους μικρούς φίλους να αγαπήσουν το καρότο! Απλά υπέροχα!!!

Συστατικά

  • 150 γρ καρότα
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 150 γρ ινδοκάρυδο
  • Χαρτάκια για τρουφάκια
  • Προαιρετικά πολύχρωμη τρούφα
  1. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα βράζουμε. Τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη. Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα μπωλ και προσθέτουμε τα 2/3 του ινδοκάρυδου. Ανακατεύουμε καλά και φτιάχνουμε μπαλάκια . Τα κυλάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο ή και κάποια στην πολύχρωμη τρούφα, τα βάζουμε στα χαρτάκια και έτοιμα!
  2. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Φτιάχνει 22-24 τρουφάκια

Σας προτείνουμε