Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τρουφάκια bounty

Τρουφάκια bounty

Περιγραφή

Τρουφάκια με ινδοκάρυδο και επικάλυψη σοκολάτας...απλά θεϊκά!!!

Συστατικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 150 γρ ινδοκάρυδο
  • 80 γρ μπισκότα πτι μπερ τριμμένα
  • 2 σταγόνες εσάνς αμυγδάλου
  • χαρτάκια για τρουφάκια
  • έξτρα ινδοκάρυδο για να τα κυλίσουμε
  • 1 1/2 κουβερτούρες
  • 1 κουταλιά μαργαρίνη
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 
  1. Ακολουθούμε τις οδηγίες για τη συνταγή τρουφάκια χιονισμένα και μετά τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν καλά.
  2. Για την επικάλυψη λιώνουμε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία τις κουβερτούρες με τη μαργαρίνη και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε λίγο να χλιαρίνουν.
  3. Πιάνουμε τα τρουφάκια με τσιμπίδα και τα βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα. Τα τοποθετούμε σε πιατέλα ,όπου έχουμε στρώσει λαδόχαρτο και τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο να παγώσουν.
  4. Όταν παγώσουν τα ξαναβάζουμε στις θηκούλες για τρουφάκια και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε