Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σοκολατένιο κέικ του λεπτού!

Σοκολατένιο κέικ του λεπτού!

Περιγραφή

Το πιο γρήγορο κέικ που μπορείτε να φτιάξετε...έχετε ξαφνικά όρεξη για κάτι γλυκό; σε 5 λεπτά θα το έχετε έτοιμο!

Συστατικά

25 γρ κουβερτούρα 1 κουταλιά μαργαρίνη 3,5 κουταλιές αλέυρι φαρινάπ 2,5 κουταλιές ζάχαρη καστανή 4 κουταλιές γάλα 1/2 αυγό 1 βανίλια(προαιρετικά)
Βάζουμε σε μία κούπα τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 35 δευτερόλεπτα να λιώσει. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στο δυνατό για περίπου 3 λεπτά. Έτοιμο!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε