Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Το πιο εύκολο μπανανοκέικ!

Το πιο εύκολο μπανανοκέικ!

Περιγραφή

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του! Δεν θέλει ούτε μίξερ!

Συστατικά

125 μαργαρίνη 130 γρ ζάχαρη 3 βανιλίνες 2 ώριμες μπανάνες πολτοποιημένες 1 αυγό 60 γρ γάλα 220 γρ αλεύρι φαρινάπ
Ξεκινάμε λίωνοντας τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τις βανίλιες. Μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ, προσθέτουμε τις μπανάνες, στη συνέχεια το αυγό ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι και το γάλα ανακατεύοντας. Βουτυρώνουμε μία μικρή φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για περίπου 40-45 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε