Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από τον 

Cheesecake by Parliaros

Cheesecake by Parliaros

Περιγραφή

Ένα κλασικό, πεντανόστιμο cheesecake που όσοι το δοκίμασαν έμειναν ενθουσιασμένοι!!! Βέβαια εμένα πέρα από τη γεύση με ενθουσιάζει και το ότι φτίάχνεται σε πολύ σύντομο χρόνο...

Συστατικά

Για τη βάση θα χρειαστούμε:
  • 250 γρ. μπισκότα μιράντα
  • 125 γρ. βούτυρο λιωμένο
  Για την κρεμα:
  • 600 γρ. κρέμα τυρί
  • 60 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 200 γρ.κρέμα γάλακτος
  • Στο τέλος θα χρειαστούμε μαρμελάδα ή γλυκό βύσσινο.
  • ( Εγώ προτιμώ το γλυκό).
  1. Βάση:
  2. Αλέθω τα μπισκότα στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη.
  3. Ρίχνω το λιωμένο βούτυρο μέσα στα μπισκότα και τα αλέθω και τα δύο μαζί να υγρανθεί καλά το μπισκότο.
  4. Ρίχνω τα μπισκότα σε ταψάκι 20ο και τα πατάω με την παλάμη μου να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλο το ταψί.
  5. Προθερμένω τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνω τα μπισκότα για 10΄-12΄.
  6. Τα βγάζω από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν.
  7. Κρέμα:
  8. Ρίχνω στο μίξερ την κρέμα τυρί και την άχνη ζάχαρη και σε λίγο προσθέτω και την κρέμα γάλακτος.Τα χτυπώ όλα μαζί μέχρι να σφύξει το μείγμα.
  9. Ρίχνω το μείγμα πάνω στα μπισκότα, το απλώνω καλά και το βάζω στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα.
  10. 'Οταν φτάσει η στιγμή να το σερβίρεται ρίχνεται από πάνω την μαρμελάδα ή το γλυκό βύσσινο.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Καλή επιτυχία!

Σας προτείνουμε