Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σπιτική μερέντα( πραλίνα φουντουκιού)

Σπιτική μερέντα( πραλίνα φουντουκιού)

Περιγραφή

Φτιάξτε αυτήν την σπιτική μερέντα και δε θα ξανααγοράσετε έτοιμη!

Συστατικά

125 γρ μαργαρίνη
125 γρ κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο
30 γρ κακάο πικρό κοσκινισμένο
80 γρ φουντούκια αλεσμένα στου μούλτι
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κουβερτούρα με τη μαργαρίνη να λιώσουν σε πολύ χαμηλή φωτιά ή σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσουν αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε ένα βάζο και αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε το βάζο στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η μερέντα και έτοιμη! Τόσο απλά!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε