Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Muffins με τρουφάκια

Muffins με τρουφάκια

Περιγραφή

Muffins με πολύχρωμα τρουφάκια! Ιδανικά για παιδικά πάρτυ! Τα παιδιά θα ξετρελαθούν.

Συστατικά

  • 1 κούπα μαργαρίνη
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • 1 βανίλια
  • 500 γρ. φαρινάπ κοσκινισμένο
  • τρουφάκια πολύχρωμα 1/2 σακουλάκι
  1. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια και εναλλάξ αλεύρι, γάλα και χυμό πορτοκάλι μέχρι να τελειώσουν.
  3. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε θήκες για muffins και γεμίζουμε με το μίγμα μέχρι τα 2/3.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για περίπου 30-40 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε