Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Soft cookies με κομματάκια σοκολάτας

Soft cookies με κομματάκια σοκολάτας

Περιγραφή

Δεν μπορείς να φας μόνο ένα!

Συστατικά

8 κουταλιές σούπας μαργαρίνη 1/2 κούπα μαύρη ζάχαρη 1/4 κούπας άσπρη ζάχαρη 3 βανιλίνες 1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα 1/4 κουταλάκι αλάτι 1 αυγό 1 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 σοκολατα γάλακτος σε κομματάκια 1/2 μαύρη σοκολατα σε κομματάκια
Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Χτυπάμε τις ζάχαρες με τη μαργαρίνη και προςθετουμε σιγά σιγά ολα τα υλικά αφήνοντας τελευταία το αλεύρι και τις σοκολάτες. Πλάθουμε μπαλάκια και απλώνουμε σε λαμαρίνα φούρνου με λαδόκολλα αφήνοντας απόσταση ανάμεσα τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στον αέρα στους 190 βαθμούς για 13-14 λεπτά. Ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Βγαίνουν περίπου 10-12 μπισκότα ανάλογα το μέγεθος Εγώ τα έκανα μεγάλα και βγήκαν 9

Σας προτείνουμε