Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ρολάκια του τοστ με σπιτική μερέντα

Ρολάκια του τοστ με σπιτική μερέντα

Περιγραφή

Εύκολο γλυκάκι και νόστιμο με υλικά που πάντα έχουμε στο σπίτι!

Συστατικά

Ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
σπιτική μερέντα
πολύχρωμα τρουφάκια προαιρετικά
τριμμένο φουντούκι προαιρετικά
άχνη για το πασπάλισμα
Ακολουθούμε τη διαδικασία για την σπιτική μερέντα. Παίρνουμε τις φέτες του τοστ και τις πατάμε καλά με τον πλάστη.  Απλώνουμε τη μία στον πάγκο και αλείφουμε με ένα κουταλάκι μερέντα τρουφάκια και φουντούκι. Στη μέση της φέτας βάζουμε άλλη μία από πάνω και ξανααλείφουμε με ένα κουταλάκια μερέντα. Πιάνουμε από την άκρη της πρώτης φέτας και κάνουμε ρολάκι διπλώνοντας σιγά σιγά τις φετούλες. Κόβουμε σε ροδέλες και πασπαλίζουμε με την άχνη.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε