Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Εύκολο τυραμισού

Εύκολο τυραμισού

Περιγραφή

Εύκολο τυραμισού...έτοιμο σε 25 λεπτά!

Συστατικά

  • 150 γρ κρέμα γάλακτος
  •     4 κουτ.σ άχνη ζάχαρη
  •     1 κουτ γ βανίλια
  •     3 κουτ.σ κρασί βινσάντο
  •     200 ml καφές εσπρέσο ή στιγμιαίος
  •     20 με 24 σαβαγιάρ
  •     250 μασκαρπόνε

1. Χτυπάμε την κρέμα με τις 3 κουταλιές ζάχαρη μέχρι να να δέσουν, προσθέτουμε το μασκαρπόνε, την βανίλια και μια κουταλιά από το βινσάντο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Διαλύουμε την υπόλοιπη ζάχαρη στον καφέ και προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί.
3. Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ μέσα στο μείγμα του καφέ .
4. Με κορνέ κάνουμε μια στρώση από την κρέμα από  πάνω βάζουμε  τα σαβαγιάρ, μετά πάλι κρέμα και πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο μέχρι να καλυφθεί. Το αφήνουμε για τουλάχιστον 15 λεπτά στο ψυγείο και είναι έτοιμο. Άμα θέλουμε βάζουμε τριμμένη σοκολάτα αντί για κακάο

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Περισσότερες συνταγές θα βρείτε στο www.tzispot.com

Σας προτείνουμε