Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Πώς αποστειρώνουμε βάζα για μαρμελάδες,γλυκά κουταλιού,κ.τ.λ.

Πώς αποστειρώνουμε βάζα για μαρμελάδες,γλυκά κουταλιού,κ.τ.λ.

Όταν θέλουμε να φτιάξουμε μαρμελάδες ή γλυκά του κουταλιού, καλό θα ήταν να αποστειρώσουμε πρώτα τα βαζάκια που θα χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποστειρώσουμε βαζάκια. 

 Ας δούμε παρακάτω:

  1. Πλένουμε τα βάζα καλά με ζεστό νερό και υγρό για τα πιάτα και τα βάζουμε στο φούρνο με καθαρή πετσέτα σε όρθια θέση στους 120-150 βαθμούς για 15 λεπτά.
  2. Πλένουμε τα βάζα και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά.
  3. Βάζουμε τα βάζα καθαρά και πλυμένα σε κατσαρόλα με νερό που να τα καλύπτει και αποσύρουμε από τη φωτιά 10 λεπτά αφότου το νερό αρχίζει και βράζει .

 

 

Σας προτείνουμε