Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ζύμη με γιαούρτι

Ζύμη με γιαούρτι

Περιγραφή

Μία εύκολη ζύμη για πίτα.

Συστατικά

  • 1 κουπάκι γιαούρτι
  • ½ κουπάκι από το γιαούρτι ελαιόλαδο
  • ½ κουπάκι μαργαρίνη
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 3 κουπάκια από το γιαούρτι φαρινάπ
  • νερό ½ φλιτζανάκι
  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί αφήνοντας για το τέλος το νερό και προσθέτουμε όσο χρειαστεί για να αποκτήσουμε μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
  2. Τυλίγουμε το ζυμάρι μας με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για ½ ώρα.
  3. Ανοίγουμε 2 φύλλα ,το ένα το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψάκι ,στη μέση γέμιση και από πάνω το 2ο φύλλο.Χαράζουμε την πίτα μας και ραντίζουμε με λίγο νεράκι και αραβοσιτέλαιο. Πασπαλίζουμε με σουσάμι αν θέλουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε