Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Άγριο ρύζι κοκκινιστό με κρασί

Άγριο ρύζι κοκκινιστό με κρασί

Περιγραφή

Άγριο ρύζι, κίτρινο και basmati δεμένα με κόκκινη σάλτσα, μανιτάρια και άρωμα κρασιού! Ρίξτε μια ματιά και θα "κολλήσετε"..!

Συστατικά

  • 1/2 ποτήρι με άγριο ρύζι και κίτρινο
  • 1/2 ποτήρι basmati
  • 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 2 φύλλα δάφνης
  • μανιτάρια (φρέσκα ή κονσέρβας)
  • 1 κύβο βοδινού
  • 1/2 κύβο λαχανικών
  • 3 κ.σ. κόκκινο κρασί
  • λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  1. Βάζετε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζετε τα μανιτάρια για 2 λεπτά, έπειτα ρίχνετε το ρύζι και το τσιγαρίζεται για λίγο.
  2. Ρίχνετε την σάλτσα, το κρασί, τη δάφνη, τους κύβους, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό και τα αφήνετε για 3 λεπτά να βράσουν.
  3. Συμπληρώνετε με 2 ποτήρια νερό.
  4. Βράζεται για περίπου 20 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορείτε, αν θέλετε, να προσθέσετε και κρεμμύδι.

Σας προτείνουμε