Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Αρακάς με κοτόπουλο !!!

Αρακάς με κοτόπουλο !!!

Περιγραφή

Αρακάς κοκκινιστός με κοτόπουλο !!!

Συστατικά

  • 1 kg αρακά
  • ½ κοτόπουλο
  •  3 πατάτες
  •  2 καρότα
  •  1 κρεμμύδι
  •  λίγο άνηθο
  •  ελαιόλαδο
  •  τοματοπολτό
  •  αλάτι
  •  πιπέρι
  •  2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.
  1. Βράζουμε το κοτόπουλο αφού το τεμαχίσουμε σε μικρά κομμάτια σε λίγο νερό. Μόλις αρχίσει να ροδίζει προσθέτουμε τον αρακά, το κρεμμύδι, τον άνηθο, τις πατάτες κομμένες σε κύβους και τα καρότα. Τα ανακατεύουμε για 2 λεπτά και ακολούθως προσθέτουμε τοματοπολτό και 2 ποτήρια νερό. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά περίπου. 5 λεπτά πριν κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο το αλάτι και το πιπέρι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αντί για τοματοπολτό τρίψτε 3 φρέσκες και ζουμερές ντομάτες!! έτσι θα γίνει το φαγητό πιο νόστιμο!! : )

Σας προτείνουμε