Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Γαριδομακαρονάδα με φρέσκα μανιτάρια

Γαριδομακαρονάδα με φρέσκα μανιτάρια

Περιγραφή

Κρέμα γάλακτος, γαρίδες και φρέσκα μανιτάρια.... σκέτη απόλαυση!

Συστατικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια νούμερο 6
  • 500γρ. γαρίδες καθαρισμένες
  • 2 κρέμες γάλακτος
  • 4 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια
  • λίγο κρασί (κόκκινο ή λευκό)
  • λάδι και βούτυρο
  • κεφαλοτύρι τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια και αφού τα στραγγίσουμε βάζουμε μια κουταλιά βούτυρο.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και λίγο βούτυρο, προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε ψιλές ροδέλες και τις γαρίδες καθαρισμένες. Τσιγαρίζουμε.
  3. Ρίχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.
  4. Στη συνέχεια, βάζουμε τις κρέμες γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Αφήνουμε για 10 λεπτά να δέσει η σάλτσα.
  6. Βάζουμε την σάλτσα στα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Καλή σας όρεξη! :)

Σας προτείνουμε