Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Γύρος σπιτικός

Γύρος σπιτικός

Περιγραφή

Μαζέψτε φίλους στο σπίτι και ενθουσιάστε τους μ’ αυτή τη συνταγή. Κανείς δε θα πιστέψει ότι δεν τον παραγγείλατε από έξω.

Συστατικά

  • πίτες για σουβλάκι
  • 4 παντσέτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • ρίγανη,αλάτι,πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 1 ντομάτα σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι σε φέτες
  • 6 κουταλιές γιαούρτι
  • 4κουταλιές μουστάρδα
  • πάπρικα
  1. Βάζω τις πανσέτες ανακατεμένες με το σκόρδο ,το λάδι ,αλάτι,πιπέρι και ρίγανη στο φούρνο σε ένα ταψί με λαδόκολλα να ψηθούν. Περίπου 10 -15 λεπτά. Προς το τέλος βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα και τις πίτες να ψηθούνε για να είναι ζεστές.
  2. Αλείφουμε την κάθε πίτα με το μείγμα γιαουρτιού, μουστάρδας, πάπρικας και βάζουμε από πάνω κομμάτια πανσέτας ,ντομάτα και κρεμμύδι.
  3. Τυλίγουμε την κάθε πίτα με λαδόχαρτο και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε