Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Καβουρντιστή πατάτα

Καβουρντιστή πατάτα

Περιγραφή

Κυβάκια πατάτας καβουρδισμένα με φέτα και δυόσμο.

Συστατικά

  • 3 πατάτες σε τετράγωνα κομματάκια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 χούφτα δυόσμος ψιλοκομμένος
  • λίγη φέτα λιωμένη
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα μία κουταλιά
  • αλάτι χοντρό
  1. Σε αντικολλητικό τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις πατάτες.
  2. Μόλις ροδίσουν ελαφρώς, χαμηλώνουμε το μάτι στο μισό κουνώντας κάθε τόσο το τηγάνι για να ψηθούν και από μέσα.
  3. Τις βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος μικρό και από πάνω ρίχνουμε τη μουστάρδα , τη φέτα το δυόσμο , τα κρεμμυδάκια, αλάτι λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με τα χέρια.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε