Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Καλοκαιρινό μπριάμ

Καλοκαιρινό μπριάμ

Περιγραφή

Άκρως καλοκαιρινό φαγάκι, ελαφρύ και υγειινό!

Συστατικά

  • 1 μελιτζάνα σε φέτες
  • 1 κολοκυθάκι σε φέτες
  • 2 πατάτες σε φέτες
  • 1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ντομάτα σε ροδέλες
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι,ρίγανη
  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα ταψάκι , ρίχνουμε το λάδι, αλάτι, πιπέρι , ρίγανη και ελάχιστο νεράκι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για μία ώρα.
  2. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για μισή ώρα(περίπου) ακόμη.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε