Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Καπνιστές μπριζόλες με βαλσάμικο και θυμάρι

Καπνιστές μπριζόλες με βαλσάμικο και θυμάρι

Περιγραφή

Καπνιστές μπριζόλες με θυμάρι, σβησμένες με βαλσάμικο ξύδι, σκεπασμένες με κίτρινη μοτσαρέλα! Λιώνουν στο στόμα...

Συστατικά

  • 2 καπνιστές μπριζόλες
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • 2 κουταλιές βαλσάμικο
  • 2 φέτες κίτρινη μοτσαρέλα
  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις μπριζόλες και προσθέτουμε το θυμάρι.
  2. Σβήνουμε με το βαλσάμικο και αφήνουμε τις μπριζόλες να καραμελώσουν.
  3. Τις μεταφέρουμε σε ταψάκι και απλώνουμε από μία φέτα μοτσαρέλα στην κάθε μία.Από πάνω περιχύνω με το ζουμάκι που έμεινε και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε