Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Καπνιστές μπριζόλες με βαλσάμικο και θυμάρι

Καπνιστές μπριζόλες με βαλσάμικο και θυμάρι

Περιγραφή

Καπνιστές μπριζόλες με θυμάρι, σβησμένες με βαλσάμικο ξύδι, σκεπασμένες με κίτρινη μοτσαρέλα! Λιώνουν στο στόμα...

Συστατικά

  • 2 καπνιστές μπριζόλες
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • 2 κουταλιές βαλσάμικο
  • 2 φέτες κίτρινη μοτσαρέλα
  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις μπριζόλες και προσθέτουμε το θυμάρι.
  2. Σβήνουμε με το βαλσάμικο και αφήνουμε τις μπριζόλες να καραμελώσουν.
  3. Τις μεταφέρουμε σε ταψάκι και απλώνουμε από μία φέτα μοτσαρέλα στην κάθε μία.Από πάνω περιχύνω με το ζουμάκι που έμεινε και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε