Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κεφτεδάκια αφράτα

Κεφτεδάκια αφράτα

Περιγραφή

Αυτά τα κεφτεδάκια γίνονται πολύ αφράτα και είναι πεντανόστιμα

Συστατικά

  • ½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 αυγό
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • ½ κ.γ. ξύδι
  • ½ κούπα φρυγανιά τριμμένη ή μπαγιάτικο ψωμί
  • ½ κούπα ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζανάκι του ελλ. καφέ γάλα
  • 1 φλιτζανάκι του ελλ. καφέ κρασί λευκό
  • 1 κ.σ.ρίγανη
  • 1 ½ κ.γ. αλάτι
  • πιπέρι
  1. Βάζουμε σε μεγάλο μπωλ όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε καλά. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη το μπωλ και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
  2. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε για περίπου 40 με 50 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν ωραίο καφετί χρώμα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε