Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Κοτόπουλο με κριθαράκι

Κοτόπουλο με κριθαράκι

Περιγραφή

Κοτόπουλο με κριθαράκι στην κατσαρόλα κοκκινιστά.

Συστατικά

  • 4 μπούτια κοτόπουλο κομμένα στη μέση
  • 1 ποτήρι κριθαράκι μέτριο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2-3 ντομάτες τριμμένες ή μισό κουτάκι κονκασέ
  • αλάτι, πιπέρι
  1. Βράζουμε τα μπούτια και κρατάμε το ζωμό.
  2. Σε κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα μπουτάκια. Προσθέτουμε την ντομάτα, αλατίζουμε και αφήνουμε να πάρουν μια δυο βράσεις. Μετράμε 4 -4 ½ ποτήρια νερό και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
  3. Μόλις βράσει το νερό προσθέτουμε το κριθαράκι και βράζουμε για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε για 5 λεπτά τουλάχιστον και σερβίρουμε. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με πιπέρι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε