Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κοτόπουλο πανέ στο φούρνο

Κοτόπουλο πανέ στο φούρνο

Περιγραφή

Νόστιμα φιλέτα πανέ ζουμερά από μέσα και τραγανά από έξω.

Συστατικά

  • 1 πακέτο φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι ή ½ κιλό από κρεοπωλείο
  • 1 κουτί φρυγανιά τριμμένη(γράφει μίγμα για πανέ)
  • κάρυ, ρίγανη, αλάτι ,πιπέρι
  • ½ λεμόνι
  1. Αλείφουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και τα μπαχαρικά.
  2. Βάζουμε στο ψυγείο ½ ώρα.
  3. Βγάζουμε από το ψυγείο και τα βουτάμε στη φρυγανιά.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε