Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κοτόπουλο στο φούρνο

Κοτόπουλο στο φούρνο

Περιγραφή

Αυτό το κοτόπουλο είναι τόσο νόστιμο και ζουμερό, που θυμίζει κοτόπουλο σούβλας.

Συστατικά

  • 1 κοτόπουλο ολόκληρο( όχι σε μερίδες)
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας κόκκινο πιπέρι γλυκό
  • 1 κουταλάκι κάρυ
  • αραβοσιτέλαιο για το άλειμμα
  1. Πλένουμε το κοτόπουλο.
  2. Το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε και το αλείφουμε με το αραβοσιτέλαιο.
  3. Από πάνω το αλείφουμε με το κόκκινο πιπέρι και μετά με το κάρυ.
  4. Το βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ½ ώρα σκεπασμένο και 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ξεσκέπαστο

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Θα βγάλει αρκετό ζουμάκι, το οπόιο έιναι από τα υγρά του κοτόπουλου. Έχει ελάχιστο λάδι η συνταγή. Οπότε ξεκινήστε τις βουτιές!

Σας προτείνουμε