Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Λιγκουίνι με μανιτάρια αλά κρεμ

Λιγκουίνι με μανιτάρια αλά κρεμ

Περιγραφή

Εύκολο φαγητό αλλά πεντανόστιμο.

Συστατικά

  • ½ πακέτο λιγκουίνι
  • 3 ασπρομανίταρα
  • 5 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
  • 100 γρ.παρμεζάνα ή κάποιο άλλο τυρί της αρεσκείας σας
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό με μία κουταλιά ελαιόλαδο.
  2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα.Σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι το κρεμμύδι,τα μανιτάρια και το ζαμπόν και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  3. Προσθέτουμε τα λιγκουίνι μας και ανακατεύουμε.Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με έξτρα παρμεζάνα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε