Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μπαρμπουνοφάσουλα γιαχνί με αρακά

Μπαρμπουνοφάσουλα γιαχνί με αρακά

Περιγραφή

Συστατικά

  • 1 συσκευασία μπαμπουνοφάσουλα 450 γρ.(κατεψυγμένα)
  • 200 γρ. αρακά
  • 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί ξηρό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά πελτέ ντομάδας
  • 2/3 κούπας τριμμένη ντομάτα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  1. Βάζουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το καρότο και αφήνουμε 2-3 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα μπαρμπουνοφάσουλα και το κρασί. Αφήνουμε να πάρει μια βράση με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα ,τον αρακά και νερό τόσο όσο να τα σκεπάσει ίσα ίσα.Αλατίζουμε.
  3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και μαγειρεύουμε έως να μαλακώσουν τα φασόλια και να μείνουν με ελάχιστο ζουμάκι. Προς το τέλος γαρνίρουμε και με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο αν θέλουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε