Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπιφτέκια σολομού

Μπιφτέκια σολομού

Περιγραφή

Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε το ψάρι σας!

Συστατικά

  • 1 φέτα σολομού γύρω στα 350 γρ
  • ½ φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • αλάτι κατά βούληση (περίπου 1 κουταλάκι
  • άνηθος ,μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κουταλάκι ξύδι
  • 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
  • Φρυγανιά τριμμένη περίπου 1/3 της κούπας
  1. Καθαρίζουμε το σολομό από το κόκκαλο και ψιλοκόβουμε.
  2. Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φρυγανιά.
  3. Αναμιγνύουμε το σολομό με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε.
  4. Βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας με ελαιόλαδο και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.
  5. Τα απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 5 λεπτά και μετά στους 180 μέχρι να πάρουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Βγαίνουν 3μπιφτέκια.

Σας προτείνουμε